What should I practice to have a good preparation in Microsoft 70-533 dumps exam? The Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (70-533 Microsoft Azure) exam is a 223 questions assessment in pass4itsure that is associated with the MCP, MCSA, MCSE certification. Most reliable Microsoft 70-533 dumps exam Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions are based on the real exam video study. “Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions” is the exam name of Pass4itsure Microsoft 70-533 dumps test which designed to help candidates prepare for and pass the Microsoft 70-533 exam. The substance is constantly pertinent, and compound again to make you pass your https://www.pass4itsure.com/70-533.html dumps exams on the main endeavor. You will habitually discover these 70-533 PDF documents downloadable and can then file or print them for additional perusing or considering on-the-go.

[100% Vaild Microsoft 70-533 Dumps From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWdFhrQ3ctUmY4d00

[100% Vaild Microsoft 70-534 Dumps From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWdmxvVW43RmxVM2M
70-533 dumps
Pass4itsure Latest and Most Accurate Microsoft 70-533 Dumps Exam Q&As(17-45)
QUESTION 17
Your development team has created a new solution that is deployed in a virtual network named fabDevVNet. Your testing team wants to begin testing the solution in a second Azure subscription. You need to create a virtual network named fabTestVNet that is identical to fabDevVNet. You want to achieve this goal by using the least amount of administrative effort.
Which three steps should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.
Select and Place:

70-533 dumps

70-533 dumps

70-533 dumps

QUESTION 18
You manage an Azure subscription. You develop a storage plan with the following requirements: Database backup files that are generated once per year are retained for ten years. High performance system telemetry logs are created constantly and processed for analysis every month. In the table below, identify the storage redundancy type that must be used. Make only one selection in each column.
Hot Area:
70-533 dumps

70-533 dumps

QUESTION 19
You publish a multi-tenant application named MyApp to Azure Active Directory (Azure AD). You need to ensure that only directory administrators from the other organizations can access MyApp’s web API. How should you configure MyApp’s manifest JSON file? To answer, drag the appropriate PowerShell command to the correct location in the application’s manifest JSON file. Each value may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.
Select and Place:
70-533 dumps

70-533 dumps

QUESTION 20
You manage an Azure Web Site for a consumer-product company. The website runs in Standard mode on a single medium instance. You expect increased traffic to the website due to an upcoming sale during a holiday weekend. You need to ensure that the website performs optimally when user activity is at its highest. Which option should you select? To answer, select the appropriate option in the answer area.
70-533 dumps

Question No : 21 DRAG DROP  You administer two virtual machines (VMs) that are deployed to a cloud service. The VMs
are part of a virtual network. The cloud service monitor and virtual network configuration are configured as shown in the exhibits. (Click the Exhibits button.)
70-533 dumps

You need to create an internal load balancer named fabLoadBalancer that has a static IP  address of 172.16.0.100. Which value should you use in each parameter of the Power Shell command? To answer, drag the appropriate value to the correct location in the Power Shell command. Each value may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.
70-533 dumps

Question No : 22 HOTSPOT  You have a virtual machine (VM) that must be secured. Direct access to the VM is not permitted. You create the following Azure PowerShell script. Line numbers are included for reference only.
70-533 dumps

You assign the virtual network to the variable $vnet. You assign the subnet to the variable $backendSubnet. For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise, select No.
70-533 dumps

Question No : 23 DRAG DROP  You create a Push Notification service by using an Azure Notification Hub. You need to monitor the Notification Hub programmatically. Which three actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.
70-533 dumps

70-533 dumps

QUESTION: 24
Use an Event Rate rule when you want:
A. No alarms for subsequent events of that event type.
B. Notification of a series of events occurring in a specific sequence.
C. Notification of the absence of an expected second event after an initial event.
D. Notification that there is a problem when a stream of the same events occurs at a set rate within a specified time frame.
70-533 exam 
Answer: D

QUESTION: 25
To add a column to an existing table, you need to:
A. Override the default XML file in the custom area using a new unique name.
B. Edit the default XML file in the default area and reference the new XML file in the custom area.
C. Create a new table XML file in the custom area with the same name as the default XML file and reference the default XML file.
D. Create a new table XML file in the custom area with the same name as the default XML file and do not reference the default XML file.
Answer: C

QUESTION: 26
When you need to customize an existing subview:
A. Edit the default XML file in the default location.
B. Create a file in the custom directory structure with the same file name as the default XML file. C. Create a file in the custom directory structure with a different file name from the default XML file.
D. Create a file in the custom directory structure with a different file name from the default XML file but reference the default XML file.
70-533 dumps 
Answer: B

QUESTION: 27
In a Distributed SpectroSERVER (D5S) environment, if you create an event condition rule, which file is updated on the SpectroSERVERS?

A. PCause
B. AlertMap
C. EVformat
D. EventDisp
Answer: D

QUESTION: 28
The EventDisp file defines event processing. Which statements about event processing are TRUE? (Choose three)
A. An event can run a script.
B. An event can clear an alarm.
C. An event can participate in an Event Rule
D. An event can be logged to the DDM database.
E. Events can be correlated among different models.
70-533 pdf 
Answer: B, C, D

QUESTION: 29
You can use the SSdbsave utility to perform three types of offline database backups. Which type of offline backup uses the -cm parameter string to save the modeling catalog and models?
A. Full
B. Partial
C. Differential
D. Incremental
Answer: A

QUESTION: 30
Which file do you need to edit to customize the name of the root node in the Navigation view?
A. root-customize.xml B.
branding-config.xml C.
navigation-config.xml
D. custom-branding-config.xml

70-533 vce Answer: A

QUESTION: 31
In Policy Manager, there are four different types of policy rules you can define: device rules, port rules, device-port rules, and model rules. Which models do device-port rules affect?
A. Port and device models
B. Models other than device and port models
C. Device models with child port models that match the port criteria
D. Port models that are part of the device matching the device criteria
Answer: D

QUESTION: 32
Before shutting down SpectroSERVER for an emergency maintenance, you want to send a message to all OneClick users who currently log in to the CA Spectrum OneClick Console. Where do you find the currently logged in users?
A. Tomcat log file
B. Users tab in the OneClick Console
C. Client Details tab in the OneClick Console
D. Users tab in the CA Spectrum Control Panel
70-533 exam 
Answer: A

QUESTION: 33
For custom Watches, which guideline should you follow?
A. Back up the modeling catalog after implementing new watches.
B. Avoid the Generate Alarm notification option, which requires additional configuration.
C. In a Distributed SpectoSERVER (DSS) environment, distribute the Watches to various SpectroSERVERs to avoid depleting resources.
D. In a DSS environment, configure a script to synchronize the Watch information between SpectroSERVERS.
Answer: A

QUESTION: 34
Which statement about the attributes from a Management Information Base (MIB) import is TRUE?
A. They are duplicated on each model.
B. They can be context-sensitive for devices.
C. They can be accessed from all Device, Interface and Application model types.
D. They can only be accessed by a model created from the imported MIB model type.
70-533 dumps 
Answer: C

QUESTION: 35
Which files are created on the OneClick server when you map traps using NIB Tools? (Choose three)
A. PCause
B. AlertMap
C. EVformat
D. EventDisp
E. Event tables
Answer: A, C, E

QUESTION: 36
Which statement about event rules is TRUE?
A. Every event needs at least one rule.
B. They can split an event into several smaller events.
C. They can turn a number of events into a single alarm-causing event.
D. They are useful for making sure that each symptomatic event is processed, logged, and alarmed.
70-533 pdf 
Answer: C

QUESTION: 37
When you define a table column using XML code, which tag should you embed directiy under the <table> tag?
A. <td>
B. <name>
C. <column>

D. <column list>
Answer: D

QUESTION: 38
At certain times, SpectroSERVER might receive SNMP traps that are not mapped yet. Assuming the device is already modeled, how does CA Spectrum handle the trap?
A. Logs an event under the VNM model
B. Logs an event under the device model
C. Raises an alarm under the VNM model
D. Discards the trap without further processing
70-533 vce 
Answer: D

QUESTION: 39
To create an Alarm Notification Policy, a user needs to locate the Spectrum Alarm Notification Manager (SANM) on the Locator tab in the OneClick Console. If you run an All Application search from this tab but it returns no results, what could be the reason?
A. ArchMgr is not running
B. SpectroSERVER is not running
C. AlarmNotifier was never started
D. SANM is not supported in OneClick.
Answer: D

QUESTION: 40
In your distributed SpectroSERVER environment, you want to achieve cross-landscape fault isolation in a distributed SpectroSERVER without having duplicate alarms. Which feature enables you to achieve this?
A. Install tickets
B. Proxy models
C. Alarm Notifications
D. SystemEDGE agents
70-533 exam 
Answer: B

QUESTION 41
Which CLI tool helps on verifying proper ClusterXL sync?
A. cphaprob stat
B. fw stat
C. fw ctl sync
D. fw ctl pstat
Correct Answer: D
Explanation
Explanation/Reference:

QUESTION 42
The connection to the first ClusterXL member breaks. The first ClusterXL member leaves the cluster. Afterwards the switch admin set on port to second ClusterXL member to down. What will happen?
A. Second ClusterXL member still stays active as last member.
B. Both ClusterXL members share load equally.
C. Second ClusterXL member also left the cluster.
D. First ClusterXL member is asked to come back to cluster.
70-533 dumps 
Correct Answer: A
Explanation
Explanation/Reference:

QUESTION 43
Which command will only show the number of entries in the connection table?
A. fw tab
B. fw tab -t connections -s
C. fw tab -t connections -u
D. fw tab -t connections
Correct Answer: B
Explanation
Explanation/Reference:

QUESTION 44
Which statements about Management HA are correct?
1) Primary SmartCenter describes first installed SmartCenter
2) Active SmartCenter is always used to administrate with SmartConsole
3) Active SmartCenter describes first installed SmartCenter
4) Primary SmartCenter is always used to administrate with SmartConsole
A. 1 and 2
B. 3 and 4
C. 2 and 3
D. 1 and 4
70-533 pdf 
Correct Answer: A
Explanation
Explanation/Reference:

QUESTION 45
Which process should you debug if SmartDashboard login fails?
A. cpd
B. fwm
C. sdm
D. fwd
Correct Answer: B
Explanation
Explanation/Reference:

70-533 dumps

All Microsoft Certified Professional online tests start some place, and that is the thing that the Microsoft Certified Professional instructional class will accomplish for you: make an establishment to expand on. Study aides are basically a point by point Microsoft Certified Professional 70-533 dumps instructional exercise and are awesome acquaintances with new Microsoft Certified Professional instructional classes as you progress. “Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions”, also known as 70-533 exam, is a Microsoft certification which covers all the knowledge points of the real Microsoft exam. Pass4itsure Microsoft https://www.pass4itsure.com/70-533.html dumps exam questions answers are updated (223 Q&As) are verified by experts. The associated certifications of 70-533 dumps is MCP, MCSA, MCSE.

Read More Youtube: https://youtu.be/uo6HHo_6sNU